Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detalii nevăzute de la prima apariție a prințesei Kate. Ce reprezintă ținuta pe care a purtat-o | FOTO

La prima sa apariție publică de când a anunțat că are cancer și face chimioterapie, Kate Middleton a surprins mulțimea și presa printr-o alegere vestimentară neașteptată.  

Prințesa de Wales a purtat o ținută inspirată de Eliza Doolittle din celebrul musical "My Fair Lady". Alegerea sa a stârnit imediat speculații și interpretări variate, presa britanică încercând să descifreze mesajul ascuns din această decizie vestimentară.

Kate Middleton este cunoscută pentru stilul său elegant și sofisticat. De data aceasta, prințesa de Wales a optat pentru o rochie albă, tip creion, creată de Jenny Packham, asortată cu o pălărie Philip Treacy. A avut talia marcată cu negru și o fundă în alb și negru la gât. A asortat ținuta cu o poșetă plic neagră, pantofi albi cu toc și o pălărie alb cu negru. Nu a renunțat, bineînțeles, la inelul de logodnă și nici la cerceii cu perle. A avut prinsă în piept și o broșă a Regimentului Gărzilor Irlandeze, al cărui colonel onorific este.

Nu este prima dată când Kate a îmbrăcat această rochie. A mai făcut-o anul trecut, în ajunul încoronării regelui Charles. Modelul a fost discret schimbat cu ajutorul detaliilor din talie și de la gât.

„Ținuta lui Kate este de-o eleganță nemuritoare. Se aseamănă izbitor cu personajul lui Hepburn, Eliza Doolittle, care a purtat, la Ascot, ținuta alb-negru memorabilă. Cel mai probabil, funda monocromă de la gât a fost inspirată din ținuta personajului din My Fair Lady și a fost echilibrată perfect de acel detaliu din talia rochiei Jenny Packham. Ce inteligent din partea lui Kate să transforme atât de mult o ținută cu doar câteva accente adăugate!”, a comentat designerul Amanda Wakeley pentru Daily Express.

Citește și
prima aparitie printesa kate
Kate, prima apariție publică oficială de când a anunțat că suferă de cancer. Unde a mers prințesa de Wales | GALERIE FOTO

Acum 30 de ani, Kate a fost filmată în timp ce cânta piesa „Wouldn’t It Be Loverly” din „My Fair Lady”, scrie Vanity Fair. Pe scenă, la o producție teatrală a școlii ei, viitoarea regină a Marii Britanii și-a arătat talentul actoricesc și muzical. Dacă pe atunci, când avea 11 ani, a interpretat-o pe Eliza Doolittle, se pare că acum a vrut să poarte o ținută inspirată de acest personaj creat de George Bernard Shaw.

Nu este prima dată când prințesa de Wales abordează ținute care aduc cu personaje din filme celebre. Are în garderobă inclusiv rochii care duc gândul la povestea Cenușăresei sau la animația „Frozen”, notează Harper’s Bazaar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult