Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Daniel Craig și soția sa Rachel Weisz au făcut senzație pe covorul roșu de la Veneția. Craig își promovează filmul „Queer”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Lady Gaga și Joaquin Phoenix sunt vedetele zilei la Festivalul de Film de la Veneția. Starurile vor fi, diseară, pe covorul roșu, la premiera „Joker” - una dintre cele mai așteptate pelicule din cadrul Mostrei.

Filmul este înscris în competiția pentru „Leul de Aur”, alături de alte 20 de producții, inclusiv cea în care Daniel Craig este în rolul principal.

Daniel Craig și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de soția lui, Rachel Weisz. Starul din James Bond, în vârstă de 56 de ani, şi actriţa de origine iudaică, cu doi ani mai tânără, s-au întâlnit în facultate, dar s-au căsătorit după un sfert de veac.

Craig a venit în orașul lagună pentru a-și promova cel mai nou film - „Queer”. Pelicula este înscrisă în competiţia pentru Leul de Aur.

Protagonistul este un expat american în Ciudad de México, care dezvoltă o obsesie pentru un student tânăr. Acțiunea peliculei are loc în anul 1950.

La conferința de presă, Craig a vorbit despre provocările rolului său, care includ nuditate și scene cu tentă sexuală.

Daniel Craig, actor: „Ştiţi la fel de bine ca mine că nu există nimic intim în filmarea unei scene de sex. Camera este plină de oameni care te privesc, așa că nu e.... Am vrut doar să fie cât mai emoționant, autentic şi natural posibil."

Prin acest rol, actorul britanic se îndepărtează de imaginea de seducător creată de-a lungul apariţiilor sale în filmele cu agentul 007.

Festivalul de Film de la Veneția se încheie sâmbătă, când vor fi anunțați marii câștigători.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult