Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum și-a sărbătorit Mădălina Ghenea ziua de naștere. Apariție incendiară de 36 de ani. Imagini de colecție cu vedeta | FOTO

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe românce din industria cinematografică internațională, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu adevărat spectaculos.  

Vedeta, cunoscută pentru grandoarea și eleganța ei, și-a încântat fanii cu o serie de imagini care au stârnit un val de admirație și apreciere.

Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor ei și cum și-a petrecut ziua de naștere. Ea s-a bucurat de o sesiunde de SPA în Statele Unite, iar mai târziu modelul a petrecut câteva ore la piscină, unde iubitul ei, Grigor Dimitrov, i-a făcut o fotografie. Mădălina și-a încheiat ziua cu o baie cu spumă.

Cum și-a sărbătorit Mădălina Ghenea ziua de naștere

Mădălina Ghenea a postat pe Instagram o fotografie în care apare extrem sexy, cu doar câteva ore înainte de aniversarea sa. Vedeta s-a postat în jacuzzi, făcând o baie cu spumă.

Citește și
madalina ghenea
Mădălina Ghenea, jefuită pe un aeroport din Italia. Hoții i-ar fi furat valiza cu bijuterii

Și iubitul ei, Grigor Dimitrov, și-a celebrat iubita cu ocazia zilei sale de naștere. Acesta a postat o fotografie cu Mădălina Ghenea în timp ce se afla în piscină.

Ghenea a mai împărtășit cu fanii mai multe fotografii de la festivalul Marateale, unde a fost premiată.

„Au mai rămas doar câteva ore până la ziua mea de naștere… 8.8. Știu că nu mă prea pricep la Instagram, dar sunt oarceum mândră de câteva lucruri mici care s-au întâmplat în ultima vreme și, desigur, am întârziat să le împărtășesc cu voi. Mai întâi acest premiu uimitor pe care l-am primit pe aceeași scenă pe care inspirația mea pentru totdeauna, unica și inegalabila Sophia Loren, a primit un Marateale”, a afirmat Mădălina Ghenea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult