Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum se menţin vedetele în formă, în plină pandemie de coronavirus

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste ocean, vedetele caută metode să se menţină în formă, în condiţiile în care consemnul "staţi acasă!" este în vigoare în aproape întreaga Americă.

Exemplele lor sunt urmate de o mulțime de internauți.

Pink a postat un filmuleț în care o vedem cum face exerciții cu o "greutate de 18 kilograme", după cum spune cântăreaţa. Cam atât cântăreşte fiul ei, Jameson, care i s-a urcat în spate când făcea flotări.

Jessica Alba și fiica ei de 11 ani, Honor Marie Warren, se distrează și se mențin în formă, dansând în tandem.

Actrița și modelul Kate Bosworth face exerciții cu o minge prinsă între picioare, urmărind mișcările instructorului de fitness, pe telefonul mobil.

Iar Candace Cameron Bure, starul din sitcomul american "Casa plină", trage din greu, ascultând și ea, de la distanţă, comenzile primite de la o instructoare.

Citește și
dj steve aoki
DJ Aoki își promovează noul album din izolare. Cum s-a filmat în locuință

Nicole Scherzinger, din trupa feminină "Pussycat Dolls", a postat un filmuleț în care apare "dansând" cu trainerul personal. Coregrafia energică este inspirată parcă din antrenamentele boxerilor. Cântăreaţa poate face gimnastică în curte, fără să încalce regulile de izolare.

Nu același lucru se poate spune despre Britney Spears și exemplul pe care îl dă fanilor. Cântăreața a fost filmată făcând yoga pe plajă. Mulți o întreabă cum rămâne cu izolarea la domiciliu, la care îndeamnă, pe toate căile, și medicii și autoritățile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult