Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată milionarul care își caută asistent personal. Îl va plăti cu 52.000 de dolari. FOTO

Matthew Lepre, un milionar australian în vârstă de 26 de ani, este în căutarea unui asistent personal care să călătorească în jurul lumii cu el.

După ce a anunțat că îi va asigura angajatului său cheltuielile de călătorie și că îi va da un salariu de 52.000 de dolari, el a primit 40.000 de aplicații pentru acest job.

Tânărul de 26 de ani din Sydney câștigă lunar 120.000 de dolari din comerțul pe internet. Acum, el își dorește să angajeze pe cineva care să îl ajute cu administrarea afacerii sale, informează Daily Mail.

Deschideți galeria foto pentru a vedea mai multe imagini cu tânărul milionar.

„Am primit 40.000 de aplicații de la oameni din toată lumea. În jur de 75% sunt femei. Câteva m-au cerut chiar în căsătorie”, a declarat bărbatul.

Citește și
Cum arată viața de lux a copiilor bogați - 6
Cum arată viața de lux a copiilor bogați. GALERIE FOTO

Majoritatea doritorilor fac parte din generația millenial, având vârste între 23 și 37 de ani.

„Mulți dintre cei care aplică îmi spun că muncesc de la 9 la 5 și că își doresc să scape de viața de corporație, dar că vor să aplice abilitățile dobândite. Salariul se bazează pe experiența persoanei, însă va primi și asigurare de sănătate, cazare și îi voi plăti cheltuielile de călătorie”, a mai spus Matthew Lepre.

Tânărul milionar are o vilă în Thailanda. El a fost crescut în suburbia orașului Sydney de o mamă singură.

„Viața îi răsplătește întotdeauna pe cei mai puțini norocoși. Le sunt recunoscător celor care m-au susținut pe mine și pe mama în zilele în care o duceam greu”, a mai spus el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult