Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată fiica adoptivă a lui Nicole Kidman. Și-a făcut o schimbare impresionantă de look | GALERIE FOTO

Fiica adoptivă, în vârstă de 30 de ani, a lui Nicole Kidman și Tom Cruise, Bella Kidman Cruise, a avut o apariție rară pe contul de Instagram.  

Într-un selfie pe care l-a postat pe Instagram Story, Bella și-a arătat noua ei tunsoare, scrie New York Post.

FOTO AICI

Să găsești imagini cu fiica adoptivă a lui Tom Cruise este de obicei o misiune imposibilă, până acum.

În imaginea postată pe Instagram Story, cu descrierea „Ce vară”, tânăra, în vârstă de 30 de ani, pare că se uită timid la aparatul foto. Purtând un top alb simplu, cu o fundă care îi pune în evidență decolteul, bruneta își arată aprecierea pentru bijuterii purtând mai multe coliere aurii în jurul gâtului și un piercing în nas.

Bella, artistă, împărtășește cu cei aproape 52.000 de urmăritori, în mod normal, imagini cu lucrările sale.

Citește și
Nicole
Scandal cu Nicole Kidman în prim plan, în Hong Kong. Ce i-a înfuriat pe localnici

Potrivit site-ului ei, „Bella desenează de când mânuțele ei micuțe puteau lua în mână un stilou. Din acel moment, ea a evoluat în arta ei”.

Bella a fost adoptată de Tom Cruise, în vârstă de 60 de ani, și Nicole Kidman, în vârstă de 55 de ani, în 1992, după ce cuplul s-a căsătorit în 1990. Perechea de la Hollywood mai are un fiu, Connor, în vârstă de 28 de ani.

Bella și Conor au ales să stea în mare parte departe de lumina reflectoarelor, iar în trecut, părinții lor au ales să țină și ei viețile copiilor lor departe de ochii publicului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult