Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată "casa izolării", unde Inna își înregistrează noul album. Nimeni nu intră fără test COVID

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cântăreața Inna s-a izolat timp de 3 săptămâni într-o casă din afara Bucureștiului. Este singura modalitate prin care poate înregistra, în siguranță, un nou album.

Criza sanitară a lovit inclusiv industria muzicală. Inna a pierdut în acest an sute de concerte, programate în toată lumea. Dar și-a reunit echipa de producători, compozitori și cameramani profesioniști pentru a înregistra noile melodii.

În casa unde stă echipa nu intră nimeni fără test COVID, iar întreaga experiență este prezentată și pe Youtube, unde Inna are 6 milioane de abonați.

15 oameni - producători, compozitori, make up artişti şi cameramani trăiesc în izolare timp de 3 săptămâni împreună cu Inna, într-o casă spectaculoasă de lângă Bucureşti.

Înainte să ajungă acolo, fiecare membru al echipei a fost obligat să prezinte un test COVID-19 al cărui rezultat să fie negativ. Orice altă persoană care intră în casa fie cu cumpărături, fie pentru a face curat, trebuie să se testeze înainte cu 24 de ore.

Citește și
Anna Lesko
Anna Lesko, în ținute sumare în propria locuință. Cum a pregătit o friptură la cuptor

Regulile sunt extrem de stricte în casă, care s-a transformat într-un studio imens, unde Inna inregsitreaza cel mai nou album, singurul din pandemie. Nimeni nu intră şi nimeni nu iese din locuinţa. Întreaga echipă doarme şi mănâncă aici.

Inna ţine legătura cu cei dragi doar prin telefon.

Casa izolării poartă numele ''Dance Queen's House'' , aşa cum se va chema şi albumul pe care artistă îl compune şi înregistrează aici. Izolarea a fost singurul mod de a putea realiza acest album.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult