Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată acum Jake Harper din „Doi bărbați și jumătate”. Actorul are 27 de ani și este total schimbat

Angus T Jones, sau Jake Harper cum este cunoscut datorită serialului „Doi bărbați și jumătate”, a fost unul dintre cei mai bine plătiți actori adolescenți din istorie. Acum are 27 de ani și este de nerecunoscut.

Angus T Jones a fost surprins de paparazzi cu barbă lungă, ochelari de vedere, desculți și îmbrăcat în haine largi, în Los Angeles, scrie Fox News.

Acesta și-a început cariera de actor încă de când avea doar cinci ani, după ce a fost distribuit în „Simpatico”, în 1999.

Înainte de a obține rolul vieții sale, actorul a fost distribuit în roluri mai mici. În serialul „Doi bărbați și jumătate”, acesta interpretează rolul unui copil care trăiește alături de tatăl său divorțat și unchiul hedonist.

Citește și
Sean Penn
Sean Penn refuză să continue filmările pentru un nou serial dacă echipa nu este vaccinată

Pe măsură ce a crescut, actorului i s-au oferit mai multe experiențe de adult, inclusiv întâlniri cu femei mai în vârstă.

Angus T Jones spunea, în 2013, că participarea în serial este incompatibilă cu a fi „o adevărată persoană cu frică de Dumnezeu”. Ba chiar a descris comedia ca fiind una „murdară”.

Acesta nu a mai apărut în sezonul 11 al serialului, dar a revenit pentru un cameo în sezonul 12, în episodul final.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult