Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată acum Chris Pine, cunoscut drept unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood. Este de nerecunoscut | FOTO

Starul Chris Pine, celebru pentru rolurile sale în filme de succes precum „Jack Ryan: Agentul din umbră”, „Wonder Woman”, „Star Trek” sau „Șefi de coșmar”, a fost recent surprins de paparazzi în Los Angeles.  

La vârsta de 43 de ani, aspectul actorului a suferit o transformare notabilă, surprinzând chiar și pe cei mai devotați fani. Cu părul grizonant, o barbă lungă și albă și riduri adânci, Chris Pine este de nerecunoscut în timp ce ieșea de la o sală de dans din oraș.

Imaginile cu aspectul său schimbat au devenit virale pe internet, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Îmbrăcat într-un tricou spălăcit, pantaloni scurți peste colanți și un cardigan multicolor, Pine a atras critici pentru alegerea sa vestimentară neconvențională. În special, încălțările sale - unii internauți fiind oripilați de mocasinii de catifea de culoare bordo purtați de actor.

Comentariile abundă pe rețelele de socializare, mulți exprimându-și șocul și surpriza față de aspectul și stilul său aparent neconvențional.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult