Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reacționat regele Charles al III-lea după anunțul veștii că nora sa, prințesa Kate, are cancer

Your browser doesn't support HTML5 video.

După anunțul veștii că nora sa, prințesa de Kate, are cancer, regele Charles al III-lea, la rândul său diagnosticat cu o formă de cancer, a spus că este mândru de curajul de care a dat dovată prințesa de Wales.  

Regele Charles spune că este mândru de prințesa de Wales, pentru curajul de care a dat dovadă în momentul în care și-a dezvăluit diagnosticul.

„În urma perioadei petrecute împreună în spital, Majestatea Sa a rămas în cel mai strâns contact cu iubita sa noră pe parcursul ultimelor săptămâni”, a declarat un reprezentant al familiei regale britanice pentru tabloidele britanice DailyMail și People.

Atât regele Charles, cât și prințesa Kate „vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă”.

În luna ianuarie, Kate a fost internată într-un spital privat din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală. La momentul respectiv Kate nu știa că are cancer, diagnosticul venind mai târziu, în urma analizelor.

Citește și
Charles Michel
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război

La câteva zile distanță și regele Charles a fost internat în același spital în care a fost operată Kate, tot pentru o procedură care nu avea legătură cu cancerul, potrivit anunțurilor făcute la vremea aceea.

Oamenii aveau să afle la câteva săptămâni distanță, pe 5 februarie, că regele Charles suferă de cancer. Nici Palatul Buckingham și nici Palatul Kensington nu au precizat de ce fel de cancer suferă Altețele Sale, regele Charles, respectiv prințesa Kate. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult