Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost surprinsă Meghan Markle în Los Angeles. Ducesa de Sussex a purtat un palton de peste 6.000 de dolari. GALERIE FOTO

Meghan Markle a fost surprinsă de paparazzi în Los Angeles, în timp ce ieșea dintr-un restaurant de lux unde luase prânzul cu designerul ei de rochii de mireasă.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, le-a zâmbit paparazzilor la ieșirea din restaurantul Italian.

Ea a purtat o ținută neagră cu accente de maro. Piesa de rezistență a fost paltonul în valoare de 6.250 de dolari și bijuteriile prețioase.

Meghan Markle a purtat un machiaj simplu, așa cum obișnuiește, și o pereche de ochelari de soare.

Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat un nou site dedicat activităţilor lor

Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au relansat site-ul, reunind toate activităţile lor, atât caritabile, cât şi audiovizuale.

După cum notează presa de limbă engleză, inclusiv revista People, site-ul Archewell.com, denumit după fundaţia cuplului, a fost înlocuit cu un altul numit Sussex.com.

Citește și
meghan harry si charles
Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle nu a venit în Marea Britanie când Harry și-a vizitat tatăl bolnav de cancer

Site-ul, prezentat ca fiind „biroul prinţului Harry şi al lui Meghan”, va împărtăşi „informaţii personale despre cuplu” care nu au legătură cu Fundaţia Archewell, potrivit tabloidului The Sun.

Site-ul conţine texte biografice despre Harry şi Meghan, precum şi link-uri către organizaţia lor caritabilă Archewell, înfiinţată în 2020, şi proiecte actuale ale companiei lor de producţie Archewell.

Pe pagina de start a site-ului apare o fotografie a prinţului Harry şi a lui Meghan la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus din septembrie, în Germania. Imaginea a apărut deja pe felicitarea lor de Crăciun de anul trecut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult