Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția lui CTP după ce a văzut filmul Teambuilding „până la jumătate”: „Se umpluse încăperea de maimuțe antropoide”

Comedia românească Teambuilding, care a stabilit un record de încasări în cinematografe, este unul dintre cele mai dezbătute subiecte în mediul online, în ultimele zile.

Printre cei care au vizionat filmul... sau cel puțin au încercat, se numără și Cristian Tudor Popescu. Criticul de film a scris într-o postare pe Facebook că a fost obligat să îl oprească la jumătate.

 „S-a râs la Teambuilding. Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe. Ce ziceți, am pierdut mult că nu l-am văzut pe tot?”, a scris CTP. 

Teambuilding, care a avut premiera pe 30 septembrie în cinematografe, în regia lui Matei Dima, Alex Coteț și Micutzu Cosmin Nedelcu, este oficial filmul românesc cu cele mai mari încasări din ultimii 30 de ani.

Box-office-ul românesc este de Teambuilding, cu încasări totale de 23,47 milioane de lei (4,72 milioane de dolari), urmat de Miami Bici (11,6 milioane lei) și Mirciulică (8,2 milioane lei), conform protv.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult