Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CRBL a părăsit competiția din motive medicale! Marți seară, un membru al echipei Tigrilor va pleca acasă

Vulturii au început săptămâna cu o primă victorie importantă la Jocul de Recompensă. S-au bucurat de timp petrecut pe catamaran și au savurat o masă copioasă.

Cu moralul la cote înalte, reveniți în tabără, membrii echipei s-au mobilizat, au discutat și au pregătit strategiile pentru o altă seară în care să poată triumfa. Aseară, pe un traseu extrem de dificil, cu o căldură tot mai aprigă, Vulturii și Tigrii au dat totul pentru a câștiga Imunitatea.

Jocul a început perfect pentru Vulturi, după ce aceștia l-au revăzut pe CRBL, care părea pregătit să reintre în competiție. În ciuda slăbiciunii resimțite, acesta nu a cedat și a luptat pentru fiecare punct. Pentru a doua seară la rând, echipele au ajuns la ștafetă, iar rezultatul a fost același: Vulturii au învins cu 8 la 7. Dezamăgiți, Tigrii s-au văzut nevoiți să se remonteze rapid la lupta pentru Imunitatea Individuală, unde câștig de cauză au avut Oana Ciocan și Alex Nedelcu.

Consiliul a început cu o veste incredibilă: CRBL a fost nevoit să părăsească competiția, din cauza problemelor de sănătate. În ciuda dorinței lui de a continua, starea nu îi permite să meargă mai departe. ”Corpul meu nu a fost astăzi pe traseu. Nu mă simt cel mai bine din lume. Nu pot să-mi imaginez că a fost ultima mea intrare pe traseu”, a declarat fostul membru al echipei Vulturilor, înainte de a părăsi show-ul.

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:30 – 23:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.2 puncte de rating și 23.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.8 puncte de audiență și 13.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:53, aproape 2.1 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe o seară extrem de dură a celui mai puternic sezon Survivor România!

Citește și
alex delea
Reacția lui Alex Delea, după ce Doru Răduță a tras-o la răspundere pe Alexandra Duli

Astăzi, jocul merge mai departe! Iar un alt concurent se va întoarce în țară. TJ Miles, Relu Pănescu și Mari Fica așteaptă rezultatul votului telespectatorilor pentru a afla cui i se va stinge flacăra la Survivor România!

Zanni le aduce celor de acasă, și în această seară, Survivor: Extrashow, pe VOYO, imediat ce se va încheia emisiunea pe TV! Fosta concurentă din tabăra Vulturilor, Mihaela Stan, îi va va fi alături!

Nu uitați că de la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți urmări Jocul de Comunicare, dar și Consiliul de Eliminare!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult