Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Coșmarul prin care a trecut o vedetă pe Instagram, într-o închisoare din Bangkok. FOTO

Lacey Montgomery-Henderson, o vedetă pe social-media din Scoția, susține că a fost „tratată ca un animal” într-o închisoare din Bangkok, unde a fost reținută timp de 24 de ore.

 

Tânăra în vârstă de 28 de ani susține că i-a fost refuzat accesul în Thailanda, din cauză că îi lipseau două pagini din pașaport. Astfel, ceea ce trebuia să fie o vacanță de lux alături de alte vedete, bloggerițe și modele s-a transformat într-un coșmar, după ce Lacey a fost arestată pentru 24 de ore, scrie Daily Mail.

Deschideți galeria foto pentru a vedea imagini cu tânăra.

Potrivit acesteia, celula în care a fost dusă era infestată de gândaci.

„Mă simt responsabilă. Nu vreau ca altcineva să ajungă într-o astfel de situație. Nu îi doresc nimănui asta. Te tratează ca pe un animal. E o experiență pe care nu o voi uita prea curând”, a spus modelul cu 300.000 de fani pe Instagram.

Citește și
Tânără model, unul din „asasinii lui El Chapo”, a fost găsită moartă în condiții suspecte
Tânără model, unul din „asasinii lui El Chapo”, a fost găsită moartă în condiții suspecte

Potrivit tabloidului britanic, ea a fost reținută pentru că îi lipseau două pagini din pașaport. Aceasta a susținut că în urmă cu cinci ani a vărsat apă pe document, astfel că a decis să rupă respectivele file, dar că nu a avut probleme nici când a vizitat SUA sau Spania.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult