Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CONCURS Masked Singer România. Fii detectiv de acasă și Betano te premiază. Cum poți câștiga super gadgeturi

Masked Singer România, cel mai misterios show de divertisment din România, se apropie de final. Însă, premiile de la Betano continuă. Iată cum poți câștiga super gadgeturi.

Masked Singer România se încheie joi, dar Betano a pregătit în continuare super premii. Nu trebuie decât să urmărești Masked Singer România joi seară, de la 21:20, la PRO TV, și adună toate indiciile oferite în timpul emisiunii. Odată ce ai făcut acest lucru, înscrie-te pe site-ul de concurs https://concursmaskedsinger.protv.ro și spune-ne ce vedetă crezi că se ascunde în spatele măștilor.

Participarea la concurs se poate face doar în timpul televizării. Joi, începând cu ora 20.30, finala show Masked Singer.

Premiile puse în joc de Betano

Concursul intitulat „Fii detectiv de acasă și Betano te premiază” include cele mai cool premii. Așadar, în cadrul celor două ediții rămase din acest super-show, vom desemna, săptămânal, prin tragere la sorți, un câștigător care va primi acasă o boxă Bose SoundLink Revolve II, Black, în valoare de 989 lei. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți dintre toți participanții care au ghicit corect masca repectivei ediții.

Citește și
Opt măști noi vor urca joi seară pe scena Masked Singer România. Surprizele de care vor avea parte jurații
Opt măști noi vor urca joi seară pe scena Masked Singer România. Surprizele de care vor avea parte jurații
Marele premiu pregătit pentru cel mai tare detectiv!

Marele premiu din acest concurs este un smartphone Samsung Galaxy Z Flip3. Acest device ideal are 8 GB RAM, 256 GB și valorează 4.999 lei. Premiul va fi acordat la finalul concursului, dupa data de 9 decembrie. Câștigătorul marelui premiu va fi stabilit prin tragere la sorți dintre toți participanții care pe parcursul concursului au ghicit cel puțin o mască.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult