Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cofondatorul unor aplicații populare a murit la vârsta de 34 de ani. Ipoteza poliției

Colin Kroll, de 34 de ani, cofondator al aplicaţiilor HQ Trivia şi al Vine, a murit duminică, a anunţat HQ Trivia, în timp ce poliţia din New York afirmă că privilegiază pista unei supradoze.

"Am aflat astăzi (duminică) despre moartea prietenului şi fondatorului nostru Colin Kroll şi cu o profundă tristeţe îi spunem la revedere", a scris pe Twitter compania care gestionează o aplicaţie de quiz, scrie Agerpres.

Tânărul a fost descoperit mort în dormitorul apartamentului său din Manhattan, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru canalul de televiziune NBC. Anchetatorii suspectează o supradoză de droguri. Potrivit The Times, poliţia ar fi găsit substanţe care păreau a fi cocaină şi heroină în apartamentul din Manhattan.

În 2012, Colin Kroll a fost confondator al Vine, aplicaţie care permite partajarea de scurte înregistrări video, de maximum şase secunde. După un succes fulminant, compania a fost cumpărată rapid de Twitter.

În septembrie, tânărul a fost numit director general al HQ Trivia, un joc devenit foarte popular pe smartphone.

Citește și
Facebook
Facebook a primit o amendă de 10 milioane de euro în Italia

Lansat în august 2017, HQ Trivia a atins în martie numărul record de două milioane de jucători. Însă în noiembrie numărul lor a scăzut la câteva sute de mii, potrivit site-ului de informaţii privind tehnologiile Recode.

Potrivit mai multor media, Colin Kroll a fost concediat de Twitter pentru incompetenţă managerială. De asemenea, revista Time a scris că el s-a confruntat cu acuzaţii de "conduită inadecvată" la HQ Trivia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult