Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este presupusul iubit al Angelinei Jolie. Cei doi au fost surprinși împreună la un eveniment organizat în New York. FOTO

Angelina Jolie și presupusul ei iubit, muzicianul Akala, au participat împreună în weekend la un eveniment organizat de brandul actriței, Atelier Jolie.

În weekend, artistul de 40 de ani a fost văzut la o petrecere în New York, găzduită de Jolie, în vârstă de 49 de ani, pentru compania sa, Atelier Jolie, scrie Daily Mail.

Akala apare într-o fotografie de la eveniment, postată într-un carusel cu mai multe imagini. Actrița din Eternals l-a intervievat pe Mustafa la showroom-ul Atelier Jolie.

Fosta soție a lui Brad Pitt a purtat un costum gri și cizme negre, cu părul blond lăsat liber, în timp ce Akala, aflat în public, era îmbrăcat într-un tricou negru cu guler rotund.

„Atelier Jolie l-a primit pe Mustafa la 57 Great Jones, găzduind o petrecere de ascultare specială și o discuție despre albumul său de debut, Dunya”, se menționa în descrierea evenimentului de pe Instagram.

Citește și
Pax Jolie-Pitt
Angelina Jolie, însoțită de fiul său pe covorul roșu. Pax, cu mâna în ghips, după accidentului suferit în luna iulie. FOTO

Acest eveniment vine la doar două zile după ce Akala a însoțit-o pe Jolie la premiera filmului ei, Maria, la Festivalul de Film de la New York, la Alice Tully Hall din Lincoln Center. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult