Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este noua iubită a celui mai bogat om din lume. Cei 2 au fost surprinși în vacanță

Miliardarul Jeff Bezos a fost surprins în vacanță alături de noua sa iubită Lauren Sanchez. Fondatorul companiei Amazon a divorțat de soția sa în urmă cu două luni.

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au fost surprinși în vacanță, în Veneția, sărutându-se și îmbrățișându-se. Cei doi s-au bucurat de câteva zile romantice pe iahtul unui prieten miliardar, scrie Daily Mail.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, şi soţia sa, MacKenzie Bezos, au finalizat procedurile de divorţ în urmă cu două luni printr-o înţelegere financiară în valoare de 38 de miliarde de dolari.

În baza acestui acord, MacKenzie Bezos (49 de ani) ar urma să primească circa 19,7 milioane de acţiuni Amazon.com, echivalentul unei participaţii de 4% în companie, şi s-ar afla pe cea de-a 22-a poziţie în clasamentul miliardarilor realizat de Bloomberg, a adăugat sursa citată.

Aceasta a promis totodată să doneze jumătate din averea pe care o deţine unor organizaţii de caritate, intrând astfel în rândurile celor mai bogaţi filantropi din lume, în calitate de participantă la campania Giving Pledge, care încurajează deţinătorii unor averi considerabile să doneze către cauze caritabile.

Citește și
Jeff Bezos și fosta soție
Anunțul făcut de fosta soție a fondatorului Amazon. Ce face cu 18 miliarde $

Viaţa personală a fondatorului Amazon a intrat în atenţia presei în luna ianuarie odată cu vestea divorţului de soţia sa după 25 de ani căsătorie şi după dezvăluirile apărute în publicaţia National Enquirer, potrivit căreia Bezosar ar avea o relaţie amoroasă cu o fostă prezentatoare de televiziune, Lauren Sanchez.

Jeff şi MacKenzie Bezos s-au căsătorit în 1993 şi sunt părinţii a patru copii. Jeff Bezos a fondat compania Amazon în garajul locuinţei sale din Seattle în 1994 şi a transformat-o într-un gigant care domină industria comerţului on-line.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult