Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine e mai tare, Vama sau Killa Fonic? Câștigă o invitație dublă la cel mai așteptat duel muzical, marca Red Bull Soundclash

Unul dintre cele mai așteptate dueluri muzicale al anului, Vama vs. Killa Fonic, are loc joi, 11 mai 2023, la Romexpo. Adrian Despot va fi MC-ul celei de-a 5-a ediții Red Bull SoundClash, iar pupitrul de DJ va fi animat de ZDA și muzica ei.  

Fanii celor două nume, care se abonează la VOYO sau își prelungesc abonamentele - și răspund la o întrebare simplă pe soundclash.protv.ro - au ocazia de a câștiga o invitație dublă la acest eveniment.

Concursul are loc în perioada 02.05.2023 (ora 12:00) – 07.05.2023, iar anunțarea câștigătorilor se va face luni, 8 mai 2023, pe site-ul voyonews.protv.ro.

Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic

Două scene diametral opuse, câte una pentru fiecare armată de suporteri, 4 runde distincte, care solicită fiecare, în mod diferit, creativitatea adversarilor, catapultându-i într-o bătălie frenetică a ritmurilor și compozițiilor muzicale, și-un decibelmetru ce înregistrează fiecare bătaie din palme: formula invincibilă pentru un spectacol memorabil!

Care sunt rundele Red Bull SoundClash?

Citește și
Didier Stoessel
VOYO, în drum spre un milion de abonați în Republica Cehă și Slovacia. CEO-ul CME: ”Vom merge și mai departe"

”THE WARM UP”: Vama și Killa Fonic își încălzesc fanii cu 3 piese proprii.

Runda 1, ”The Cover”: Artiştii abordează un hit celebru în stilul propriu.

Runda 2, ”The Takeover”: Vama începe o piesă, Killa o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul propriu, pasă înapoi la Vama și tot așa între cele 2 scene… timp de 4 piese.

Runda 3, ”The Clash”: Artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

Runda 4, ”Wildcard”: Pe fiecare dintre scenele adversare își face apariția un invitat surpriză.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult