Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cinci dintre cele mai mari vedere ale muzicii anilor '80 și-au unit talentele pentru coloana sonoră a filmului „80 for Brady”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Nu se întâmplă des ca mari vedete ale muzicii să-și unească talentele pentru coloana sonoră a unui film. Așa cum au făcut cinci cântărețe care dominau topurile în anii '80. Melodia lor a prins imediat la public.

Cinci dintre cele mai mari vedete ale anilor 80 - Dolly Parton, Belinda Carlisle, Cyndi Lauper, Gloria Estefan și Debbie Harry, vocalista trupei Blondie - au colaborat pentru melodia intitulată Gonna Be You, un cântec vesel care celebrează prietenia de-o viață dintre mai multe femei.

Melodia apare pe coloana sonoră a comediei „80 pentru Brady”, un film care spune povestea a patru prietene octogenare care pleacă într-o excursie în orașul Houston. Acolo vor sa participe la Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, și sa-l cunoasca pe Tom Brady, unul dintre cei mai buni sportivi americani ai momentului.

În rolurile principale joacă Jane Fonda, Sally Fields, Rita Moreno și Lily Tomlin. Filmul va fi lansat în cinematografe la începutul lunii viitoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult