Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Céline Dion, mărturisiri emoționante despre lupta cu boala. Fiii săi au motivat-o. „A trebuit să fiu un erou”

Céline Dion spune că fiii sunt cei care au încurajat-o de-a lungul anilor să lupte împotriva sindromului „Stiff-Person” – boala autoimună rară cu care artista a fost diagnosticată în anul 2022.  

Într-un interviu emoționant vedeta a mărturisit că și-a găsit forța să lupte cu boala pentru cei trei fii ai săi - René-Charles, în vârstă de 23 de ani, și gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani.

Céline Dion a fost diagnosticată cu o tulburare autoimună și neurologică rară, numită sindromul stiff-persona („sindromul persoanei rigide”), în august 2022, la aproape șase ani după ce soțul ei, René Angélil, a murit în urma luptei cu cancerul.

Ea a povestit pentru People că problemele de sănătate au început în anul 2.000. Vedeta spune că avea spasme musculare atroce, respira cu dificultate și se mișca cu greu. La vremea aceea nu era încă diagnosticată. Simptomele s-au înrăutățit pe măsură ce anii au trecut

„La un moment dat, abia puteam să merg și îmi lipsea foarte mult să trăiesc. Copiii mei au început să observe. Mi-am zis: „Bine, au pierdut deja un părinte. Nu vreau ca ei să fie speriați””, spune Dion, conform People

Citește și
Celine Dion
Gemenii lui Celine Dion sunt bărbați în toată firea. Cea mai recentă imagine cu ei | FOTO

Vedeta în vârstă de 56 de ani a anunțat în decembrie 2022 că suferă de această boală incurabilă.

„I-am lăsat să știe. „Ți-ai pierdut tatăl, dar mama are o afecțiune și este diferită”. Eu nu voi muri. Este ceva cu care voi învăța să trăiesc”, a spus artista.

„Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să mă confrunt cu aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit”, le-a spus ea fanilor, la acel moment.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy a subliniat cât de mult a muncit pentru a se întoarce pe scenă.

„Îmi lipsește atât de mult. Mi-e dor de oameni. Dacă nu pot să alerg, voi merge pe jos. Dacă nu pot să merg, mă voi târî. Nu mă voi opri", a spus vedeta.

„Nu mi-am luat timp - ar fi trebuit să mă opresc, să-mi iau timp pentru a-mi da seama. Și soțul meu, de asemenea, se lupta pentru propria viață. A trebuit să-mi cresc copiii, a trebuit să mă ascund. A trebuit să încerc să fiu un erou", a spus ea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult