Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Celebrul TikToker Woffler69 a murit. Era cunoscut pentru că mânca „tone” de preparate fast-food și alte produse bizare

Starul TikTok Waffler69, cunoscut pentru că mânca o mulțime de preparate fast-food și alte produse bizare, a murit la vârsta de 33 de ani.

Vedeta TikTok Waffler69, un gurmand desăvârșit ale cărui videoclipuri au distrat milioane de oameni pe rețelele de socializare, a murit la vârsta de 33 de ani, anunță TMZ.

Influencerul, pe numele său real Taylor Brice LeJeune, a murit miercuri, probabil în urma unui atac de cord, a dezvăluit fratele său Clayton pe pagina sa TikTok.

Clayton a spus: "A murit în jurul orei 22:00, pe 11 ianuarie 2023, în urma unui presupus atac de cord. A fost dus de urgență la spital și vreau să spun că o oră, o oră și jumătate mai târziu, a decedat", a dezvăluit fratele său.

Clayton a declarat pentru TMZ că LeJeune a început să resimtă un disconfort miercuri și și-a sunat mama.

Citește și
tik tok hacker
ByteDance, firma-mamă a TikTok, a recunoscut că foloseşte date ale jurnaliştilor pentru a-i urmări. Care este motivul

Rapid, starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a fost transportat de urgență la spital cu o ambulanță de la locuința sa din Louisiana. Însă, TikTokerul a murit la spital.

Taylor Brice LeJeune și-a câștigat faima pe rețelele de socializare pentru faptul că mănâncă tone de preparate fast-food, dar și alte produse bizare, menționează TMZ. El a adunat 1,7 milioane de urmăritori pe TikTok, cu un număr impresionant de 32,8 milioane de like-uri pe platformă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult