Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai bune ținute de la Oscar 2024. Rochii spectaculoase și bijuterii de milioane pe covorul roșu GALERIE FOTO

Noaptea Premiilor Oscar 2024 a strălucit și prin ținutele și diamantele purtate de vedete pe covorul roșu și pe scenă.

A 96-a ediție a Premiilor Academiei a sărbătorit cele mai bune producții cinematografice de anul trecut, dar ca în fiecare an, un element important a fost parada ținutelor de pe covorul roșu.

Și anul acesta cele mai mari vedete de la Hollywood și-au etalat ținutele elegante și stilate la Teatrul Dolby. În timp ce unele celebrități au optat pentru ținute negre atemporale, precum Jamie Lee Curtis, Rita Moreno și Vanessa Hudgens, însărcinată, multe actrițe au atras toate privirile cu rochii colorate și glamuroase.

De la nuanțe vibrante la ornamente strălucitoare, acestea au fost cele mai bine îmbrăcate apariții ale serii.

America Ferrera a adus un omagiu filmului ei de succes Barbie, purtând o rochie roz lucioasă mulată pe corp, creată de Versace, care părea smulsă direct din garderoba visurilor Barbie.

Zendaya a fost uimitoare într-o rochie Armani Privé proaspătă, vibrată, combinând nuanțe de roz deschis și paiete gri-metalizat.

Lupita Nyong'o a emanat eleganță într-o rochie albastru-gheață Armani Privé împodobită cu cristale și pene.

Gabrielle Union a apărut pe covorul roșu într-o rochie personalizată, realizată de Carolina Herrera, acoperită în bijuterii. Ea a accesorizat ținuta cu un colier de diamante de la Tiffany & Co.

Emma Stone a avut o apariție elegantă într-o rochie verde-mentă Louis Vuitton cu talie înaltă. Ținuta fără umeri, cu un corset foarte interesant a făcut look-ul ei perfect.

Margot Robbie, colega de platou a lui Ferrera din Barbie, a ales să poarte, de asemenea, Versace, purtând o rochie sirenă din mărgele cu vălurele în șolduri.

Anya Taylor-Joy a captivat privirile într-o rochie sirenă Dior împodobită cu un decolteu interesant.

Florence Pugh a ales o rochie argintie brodată cu cristale Del Core, cu un corset în formă de caracatiță.

Eva Longoria, al cărei film Flamin' Hot a fost nominalizat la categoria Cel mai bun cântec original, a optat pentru o rochie Tamara Ralph Couture din catifea, cu umerii goi, purtând un superb colier cu diamante.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult