Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cei mai talentați comedianți ai momentului vă dau întâlnire, în noiembrie, la Săriții – Impro Show

Unii dintre cei mai iubiți comedianți din țară promit spectactorilor prezenți în data de 21 noiembrie la Sala Palatului o seară memorabilă, în care este absolut imposibil ca cineva să nu râdă.

Bogdan Drăcea, Anisia Gafton, Mihai Rait Dragomir, Lucian Ghimiși, Alex Bogdan, Doina Teodoru, Paul Ipate și Cătălin Neamțu, cunoscuți din diferite show-uri TV, promit un spectacol memorabil.

Evenimentul va fi prezentat de Cabral Ibacka, care este convins că toți cei din sală vor trăi o experiență de neuitat și... irepetabilă!

Cei opt actori de comedie vor răspunde provocărilor gazdei spectacolului, pregătind scene pe loc, bazate pe titlurile alese din public, fără a avea nimic pregătit în avans. Săriții – Impro Show promite să fie cel mai tare spectacol de comedie al finalului de an.

Evenimentul are loc pe 21 noiembrie la Sala Palatului, de la ora 20:00, biletele fiind deja disponibile pe platforma Entertix, la prețuri care încep de la 129 de lei. Acestea se epuizează rapid, așa că nu mai ezitați!

Dacă vă simțiți inspirați și norocoși, pe paginile oficiale de social media ale emisiunii Săriți de pe fix!, veți găsi un concurs în cadrul căruia sunt puse la bătaie 5 invitații duble pentru Săriții – Impro Show.

Regula concursului este simplă: doritorii trebuie să descrie în comentarii cum ar arată pentru ei o zi sărită de pe fix și astfel, au șansa de a câștiga o invitație dublă la cel mai tare show de improvizație.

„Abia aștept show-ul din 21 noiembrie! O să fie nebunie! Mai ales că îi am cu mine pe cei mai săriți, mișto și dragi colegi. Mă bucur că Săriții au... sărit sa facă un spectacol de improvizație tocmai la Sala Palatului! Va fi foarte frumos, pentru că poți veni cu întreaga familie la spectacol. De la 0 la 99 ani, veniți cu mic, cu mare să ne distrăm!”, declară Anisia Gafton, înaintea show-ului din noiembrie.

Parteneri media: platforma online VOYO și Europa FM.

Spectacolul este recomandat persoanelor între 3 și 103 ani. Atenție! Puternic impact distracțional!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult