Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a descoperit în organismul lui Liam Payne la momentul decesului. Vestea care îi va cutremura pe fani artistului

Fostul cântăreţ al trupei One Direction Liam Payne avea în organism mai multe droguri, inclusiv cocaină crack şi metamfetamină, atunci când a căzut în gol de la balconul unui hotel din Argentina.

Cântăreţul britanic şi fostul membru One Direction a murit săptămâna trecută, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei camere de hotel din Buenos Aires.

ABC News şi TMZ au scris că un cocktail de droguri numit „cocaină roz” - care conţine metamfetamină, ketamină şi MDMA - a fost găsit în timpul unei autopsii parţiale, împreună cu cocaină crack şi benzodiazepină. Ambele publicaţii au citat surse anonime familiarizate cu testele preliminare, potrivit The Guardian.

Associated Press a relatat că un oficial anonim a declarat că raportul toxicologic preliminar sugerează dovezi ale expunerii la cocaină, dar a subliniat că aceste rezultate iniţiale nu oferă o citire exactă a cantităţii de cocaină care circula în sângele său atunci când a murit.

Payne a suferit o cădere nervoasă cauzată de droguri

Rezultatele toxicologice finale nu sunt aşteptate să fie făcute publice decât peste câteva săptămâni.

Citește și
Liam Payne
Fanii și apropiații lui Liam Payne, devastați de moartea artistului. Cum au reacționat la aflarea veștii: Nu-mi vine să cred

Associated Press a relatat că oficialul a vorbit sub condiţia anonimatului, deoarece nu a fost autorizat să informeze jurnaliştii. Raportul preliminar a fost prezentat pe larg luni în presa locală.

Procuratura din Argentina investighează cazul, care nu este neobişnuit atunci când o moarte este bruscă sau neaşteptată.

Autopsia lui Payne a concluzionat că leziunile traumatice care i-au cauzat decesul au fost consecvente cu căderea sa de la fereastra hotelului de la trei etaje. Procurorii au exclus orice altă persoană implicată.

Anchetatorii argentinieni au găsit ceea ce păreau a fi stupefiante şi alcool împrăştiate printre obiectele sparte şi mobila din camera de hotel a lui Payne, ceea ce a determinat procuratura să presupună că Payne a suferit o cădere nervoasă cauzată de abuzul de substanţe în momentul căderii sale. Procurorul a declarat că Payne ar fi căzut într-o stare de „inconştienţă semi sau totală”, notează News.ro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult