Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce a pățit un fan obsedat de Miley Cyrus, în timpul unui concert din Las Vegas

Un fan obsedat de Miley Cyrus, care consideră că „misiunea vieții sale este să o lase însărcinată” pe artistă, a fost arestat sâmbătă în cadrul unui concert susținut de cântăreața americană în Las Vegas.

David Rumsey, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat după ce a fost identificat în public de paznicii locației în care se desfășura concertul, T-Mobile Arena din Las Vegas. Poza acestuia fusese distribuită paznicilor de către gărzile de corp personale ale artistei.

Acesta le-a spus autorităților că misiunea vieții sale este să o lase însărcinată pe Miley Cyrus, conform publicației Daily Mail.

Bărbatul a rămas în custodia autorităților și urmează să fie acuzat în mod oficial pentru amenințări împotriva starului pop.

Pentru mai mult de un an, Rumsey a redirecționat către Miley Cyrus sute de mesaje „bizare” pe Twitter, prin care îi transmitea că dorește să întrețină relații sexuale cu ea, să trăiască împreună în Malibu sau să părăsească împreună planeta pentru a trăi pe o navă spațială.

Citește și
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth a confirmat despărţirea de Miley Cyrus. Mesajul său pentru artistă

Printre mesajele redirecționate există și mesaje referitoare la atacuri armate, învierea artiștilor Michael Jackson sau Prince și sfârșitul lumii.

David Rumsey a avut acțiuni similare și față de președintele american Donald Trump și actrița Jennifer Aniston.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult