Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi, la Săriți de pe fix!: „La două dimineața iese cu cuțitele”

Cei mai buni 8 comedianți din țara noastră și doi invitați speciali și-au dat întâlnire pe cea mai înclinată scenă pentru a regla starea de bine a României. O nouă ediție Săriți de pe fix! este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.  

Cătălina Grama și George Ivașcu vin cu umor și chef de distracție în cel mai nebun show de divertisment. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși scot artileria grea și dau drumul la comedie într-o ediție cu multe momente neprevăzute.

 Actrița din serialul Clanul, soția lui Paul Ipate, va fi provocată de Cabral să recunoască dacă acesta este sărit de pe fix și în viața de zi cu zi sau doar în emisiune?! ”Acasă, când vă vedeți, el e sărit de pe fix sau e om normal? Ultima povestire pe care mi-a zis-o de la voi, de acasă, a fost că a stat în chiloți, afară, trei ore jumătate”, îi va spune Cabral. Spre surprinderea tuturor, Cătălina Grama va povesti: ”Chiloții sunt nimic, stai să vezi când iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari. La două dimineața se trezește și aude hoții! Ia două cuțite de bucătărie și zice: <<Cătălina, pregătește-te! Hai!>>. Iese în curte, sare gardul. S-a întâmplat! Jur! S-a dus dincolo, a amenințat hoțul și hoțul era vecinul nostru de vis a vis”, a povestit aceasta.

 Cum vor face față cei doi invitați speciali și gașca de comedianți probelor pregătite de Cabral, dar și dacă vor duce la bun sfârșit provocarea supremă – planul înclinat, vedem în câteva ore.

 În această seară, de la ora 21:30, la înălțime, la sol sau pe planul înclinat, râsul nu are limite. Emisiunea Săriți de pe fix! este disponibilă în avans pe VOYO.

Citește și
Săriți de pe fix
România a fost înclinată spre comedie! Săriți de pe fix – lider incontestabil de audiență!

 Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult