Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Care este starea de sănătate a fetiței lui Ronaldo, după ce băiețelul a murit la naștere. Copiii erau gemeni

Cântăreaţa Katia Aveiro, sora fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, a transmis un mesaj de încurajare fratelui său şi partenerei acestuia, Georgina Rodriguez, după decesul unuia din cei doi bebeluşi după naştere.

Aceasta a confirmat că fetița este "în perfectă stare de sănătate", potrivit Agerpres.

"Te iubesc", a spus Aveiro într-un mesaj transmis pe contul său de Instagram după ce Ronaldo a anunţat, luni, decesul unuia din cei doi gemeni nou-născuţi de partenera sa Georgina Rodriguez.

Băieţelul "este în braţele tatălui său", a adăugat Aveiro, făcând aluzie la tatăl fotbalistului, Jose Dinis Aveiro, decedat în 2005.

"Îngeraşul nostru este în braţele tatălui, iar micuţa noastră este aici, fermă, puternică şi plină de sănătate şi ne va învăţa că doar dragostea contează", se mai arată în postarea sorei lui Ronaldo.

Citește și
Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit
Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit. "Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte"

Superstarul fotbalului Cristiano Ronaldo, care aştepta venirea pe lume a unei perechi de gemeni alături de partenera sa, a publicat luni un mesaj pe Twitter pentru a anunţa decesul unuia din cei doi nou-născuţi.

"Cu profundă tristeţe, noi trebuie să anunţăm că micuţul nostru băieţel a murit", a scris atacantul portughez al echipei Manchester United într-un mesaj comun cu partenera sa, manechinul spaniol de origine argentiniană Georgina Rodriguez.

"Doar naşterea micuţei noastre fetiţe ne dă forţa de a trăi în acest moment cu un pic de speranţă", a adăugat cuplul, care anunţase la finalul anului că aşteaptă gemeni.

Cvintuplul câştigător al "Balonului de Aur", în vârstă de 37 de ani, mai este tatăl a patru copii, dintre care trei proveniţi de la o mamă surogat înainte de a o întâlni pe Georgina Rodriguez.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult