Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Modelul Cara Delevingne s-a autodeclarat pansexuală. „Mereu m-am simțit diferită”

În vârstă de 27 de ani, fotomodelul Cara Delevingne a oferit un interviu spumos revistei Variety, în care a vorbit mult despre orientarea ei sexuală.

„Mereu m-am simțit diferită. Uneori mă simt mai mult feminină, alteori mă simt mai mult ca un bărbat”, a dezvăluit tânăra londoneză.

Actriță și cântăreață, Cara Delevingne și-a exploatat la maximum sexualitatea și a recunoscut că de-a lungul vieții a întreținut relații intime și cu femei și cu bărbați.

„Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană”, a spus modelul pentru a-și justifica alegerea.

Pansexualitatea presupune atracția de persoane de toate felurile, indiferent de gen, rasă, naționalitate, condiție socială sau religie. Anterior, actrița britanică Bella Thorne a făcut senzație în mediul online după ce a anunțat că o atrag toți oamenii, indiferent de orientarea sexuală.

Citește și
Modelul surprins sărutându-și cu pasiune iubita în tribune la US Open - 4
Modelul surprins sărutându-și cu pasiune iubita în tribune la US Open. GALERIE FOTO

Cara Delevingne e mereu în centrul atenției, orice ar face. În iunie 2015 a confirmat că are o relație amoroasă cu artista Anne Erin Clark (St. Vincent). Patru ani mai târziu s-a afișat cu actrița Ashley Benson, relație care a fost mereu pe prima pagină a tabloidelor. Cele două s-au despărțit în aprilie 2020.

Modelul a dezvăluit în Variety că a fost la un pas să devină victimă a avansurilor lui Harvey Weinstein, întemnițat pentru viol. Conform mărturisirilor ei, producătorul de film a invitat-o în camera lui de hotel și a încercat să o sărute.

Un fin observator s-ar întreba ce căuta ea în camera de hotel al unui producător de film. La scurt timp de la acest incident, Cara a primit un rol în drama Tulip Fever.

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 11 - Pain: “La 1.4 metri aveam 90 de kile’ “

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult