Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Campania anti-invidie ”Trăiască capra vecinului”, inițiată de PressOne. Statuia primită de Pro TV

Your browser doesn't support HTML5 video.

"Să trăiască şi capra vecinului", aşa şi-au numit câţiva jurnalişti o campanie inedită, prin care luptă cu invidia românească. Ei au creat 5 statui care înfăţişează câte o capră şi le-au instalat în faţa unor redacţii din Bucureşti.

Una dintre ele a ajuns şi la sediul Pro TV. Le mulțumim colegilor de la PressOne şi le susţinem mesajul: mai multă solidaridate între ziarişti!

Statuia instalată în fața redacţiei PRO TV şi care promovează campania "Trăiască şi capra vecinului" iniţiată de jurnaliştii de la PressOne a fost dezvelită marți.

Aceştia spun că au vrut să vadă care sunt comportamentele care îi ţin pe români pe loc şi le blochează dezvoltarea. Au comandat un studiu care a constatat că este vorba de invidie.

Mihnea Măruţă, redactor-şef PressOne: "Am avut ideea asta de a construi cinci capre pe ideea de ”trăiască capra vecinului”, în loc de ”să moară capra vecinului” şi le-am dăruit unor instituţii de presă pe care le respectăm şi care nu au abdicat de la principiile de bază ale meseriei noastre."

Şi jurnaliştii de la Europa FM, Times New Roman, HotNews, Recorder au primit câte o statuie. După ce vor sta în fata redacţiilor, statuile vor fi mutate în Parcul Regele Mihai, fostul Herăstrău, pentru a fi admirate de trecători.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult