Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cabral, impresionat până la lacrimi la Untold. ”Publicul demențial, cel mai mare câștig”

Cabral s-a distrat în toate cele 4 zile ale festivalului Untold și se declară impresionat de publicul român.

Prezentatorul face o comparație cu Tomorrowland, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din Europa.

”Ăsta mi se pare marele câștig al celor care fac Untold-ul… aduc la Cluj un public demențial. Vesel. Dispus către comunicare frumoasă. Și inteligent, că aici cred că-i cheia. Vorbesc serios, (mi-)am auzit niște poante, niște ironii și niște miștouri cum doar de la oameni deștepți poți auzi. Și am râs cu ei”, a povestit Cabral pe blogul său, precizând că a fost impresionat până la lacrimi.

”Trebuie să recunosc, la un moment dat mi-a intrat o muscă-n ochi, sau ceva, de până n-am pus mâna pe un șervețel n-am oprit lăcrimarea”, a spus acesta.

”De patru zile-s la Cluj, casc ochii și urechile, dansez și râd cu cei mai veseli oameni pe care-i știu. Mă rog, lipsesc câțiva dintre ei...Măi oameni buni, m-am oprit pentru multe minute bune, n-am mai vorbit și m-am bucurat de voi, cu voi.

Citește și
Untold 2018, Armin van Buuren
UNTOLD 2018. Armin van Buuren a mixat peste 7 ore, în ultima zi de festival. ”Iubesc țara asta!”

Am fost anul ăsta și la Tomorrowland. Primul week-end de show, toate zilele. Frumos? Da, foarte frumos. Spectaculos? Foarte. Demențial? Da. Dar n-au, taică, publicul nostru. Pe bune. Să mă bată mama dacă te mint”, spune Cabral.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult