Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bradley Cooper, de nerecunoscut în noul film. GALERIE FOTO

Actorul Bradley Cooper cu greu poate fi recunoscut în următorul film. Actorul intră în pielea compozitorului Leonard Bernstein în „Maestro”, un film biografic produs pentru Netflix.

Cooper îl va interpreta pe compozitor în mai multe etape ale vieții și a fost trasformat pentru perioada în care Bernstein era în vârstă.

În rolurile principale mai joacă, Carey Mulligan este soția lui Bernstein, Felicia Montealegre, și Jeremy Strong (Kendall Roy în „Succession”), în rolul criticului John Gruen, conform CNN.

O legendă în lumea teatrului muzical, Bernstein a rămas în istorie pentru că a compus muzica pentru „West Side Story”, spectacolul de la Broadway din 1957 care a dat naștere filmului din 1961 și recentul remake al lui Steven Spielberg. El a murit în 1990, la vârsta de 72 de ani.

Deocamdată, nu se cunosc foarte multe date despre producția „Maestro”, care va fi lansat în 2023. Internet Movie Database transmite că este vorba despre „povestea de dragoste a lui Leonard și a Feliciei, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani – de când s-au cunoscut în 1946 la o petrecere. Și continuă prin două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii.”

Citește și
Kenneth Tsang
Actorul Kenneth Tsang, personaj negativ în „James Bond”, a fost găsit mort într-un hotel pentru carantină din Hong Kong

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult