Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Brad Pitt și iubita lui, apariție elegantă la premiera filmului Wolfs. Ce ținute au purtat. GALERIE FOTO

Brad Pitt și iubita lui, Ines de Ramon, au participat la premiera filmului Wolfs, care a avut loc miercuri la Hollywood. Cei doi au purtat ținute elegante și asortate.

Actorul de 60 de ani a purtat un costum elegant, crem, și o pereche de mocasini asortați.

Iubia sa, Ines de Ramon, a atras toate privirile cu ținuta sa. Ea a optat pentru o rochie mulată, crem, care îi punea în evidență silueta. Ea și-a completat look-ul cu o geantă maro, câteva bijuterii prețioase și o pereche de pantafi cu toc înalt, crem.

Brad Pitt și iubita lui, o creatoare de bijuterii, divorțată, care are jumătate din vârsta lui, au o relație de doi ani.

Comedia de acțiune „Wolfs” îi readuce pe același generic pe George Clooney și Brad Pitt, continuând un parteneriat care durează de mai bine de 20 de ani. Cei doi interpretează din nou rolurile unor bandiţi: cele două personaje ale lor sunt obligate să facă echipă pentru a curăţa locul unei crime. "Ei pornesc într-o noapte infernală în care nimic nu se petrece aşa cum era prevăzut", a transmis echipa de producţie a peliculei.

Citește și
Brad Pitt şi George Clooney
Brad Pitt a surprins publicul la Veneția. Cum arată iubita sa, cu aproape 30 de ani mai tânără

Acest film, care va fi difuzat pe platforma de streaming Apple TV+ începând din 27 septembrie, este prezentat la Veneţia în afara competiţiei. Producătorii săi au anunţat deja că pelicula va avea o continuare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult