Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Benone Sinulescu se recuperează după ce s-a spus că este grav bolnav. „Îmi cântă des prin casă” spune soția lui, Elena

Benone Sinulescu se simte bine la aproape o lună de când a fost găsit inconștient în casa lui din Arad. Nici vorbă să fi fost dus într-un centru de îngrijiri paleative, susține soția lui, Elena.

 

Pe 8 iulie, Benone Sinulescu a fost găsit prăbușit în casă și a fost dus de urgență la spital. Presa tabloidă a scrisă că ar fi ajuns într-un centru destinat pacienților cu boli incurabile, dar nici vorbă de așa ceva.

Elena Sinulescu, soția celebrului cântăreț de muzică populară, a explicat într-un interviu pentru playtech.ro că artistul se recuperează, acasă, iar starea lui este bună.

„E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul. (...) Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că colesterolul îşi spune şi el cuvântul, dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. (...) Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta!” a declarat Elena Sinulescu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult