Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ben Affleck și Jennifer Lopez, întâlnire tensionată în Beverly Hills. Cum au fost surprinși cei doi alături de copii | FOTO

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost văzuți împreună pentru prima dată de la cererea de divorț, cei doi părând a avea o conversație tensionată la Hotelul Beverly Hills.

Actorul de 53 de ani a fost surprins de paparazzi când se apleacă pentru a discuta cu fosta soție, în vârstă de 55 de ani, în timp ce gesticula. Ulterior, în timp ce stăteau în mașină, Jennifer Lopez părea că își șterge lacrimile, conform Daily Mail.

Reuniunea tensionată a avut loc în fața copiilor lui Ben cu fosta soție, Jennifer Garner — Finn, de 15 ani și Samuel, de 12 ani — și gemenii lui Jennifer în vârstă de 16 ani, Emme și Max, cu fostul soț Marc Anthony.

În documentele judiciare depuse la Tribunalul din Los Angeles, Jennifer Lopez precizează data separării ca fiind 26 aprilie, dar și că nu există un acord prenupțial.

Citește și
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez, imagini provocatoare pe Instagram după divorțul de Ben Affleck. Cum și-a surprins fanii | GALERIE FOTO

Cuplul, botezat de presă ”Bennifer”, și-a vândut casa din Beverly Hills, iar cântăreața și-a anulat turneul programat pentru această vară.

Povestea lor de dragoste a fost una tumultuoasă. Cei doi s-au logodit pentru prima dată la începutul anilor 2000, dar au anulat nunta. 20 de ani mai târziu și-au reluat relația amoroasă. Dar, n-a durat nici de data aceasta.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult