Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bella Thorne și-a cerut scuze creatoarelor de conținut erotic, după câștigul record de pe OnlyFans

Vedeta Disney Bella Thorne și-a cerut scuze față de creatoarele de conținut erotic care lucrează prin intermediul platformei OnlyFans.

După ce Bella Thorne a câștigat 2 milioane de dolari într-o singură săptămână de pe urma platformei, Only Fans a impus reguli noi pentru utilizatori, care ar urma să micșoreze câștigurile creatorilor de conținut, conform indy100.com.

Femeile care publicau poze sau videouri erotice pentru abonații lor s-au revoltat și au acuzat-o pe Bella Thorne că „ruinează” OnlyFans pentru prostituate.

Într-o serie de tweet-uri, Bella și-a cerut scuze și a menționat că intenționa să „militeze pentru ceva mai mare decât ea”.

Only Fans este o platformă pe care oamenii plătesc o sumă de bani pentru a se abona la conținut exclusiv publicat de persoana pe care o urmăresc.

Citește și
Bella Hadid și Kendall Jenner - 10
Bella Hadid și Kendall Jenner, imagini incendiare pe plajă, la Miami. GALERIE FOTO

Multe prostituate sau femei care fac videochat folosesc această platformă pentru a-și controla mai bine conținutul și veniturile și consideră că OnlyFans a revoluționat industria.

Săptămâna trecută, Bella Thorne a câștigat 2 milioane de dolari de pe urma abonaților, un record absolut în cadrul platformei.

După câștigul enorm realizat de Bella Thorne, platforma a impus o serie de reguli noi care limitează veniturile creatorilor de conținut. Bacșișurile și sumele de abonare au fost limitate la 50 de dolari.

Fosta vedetă Disney a explicat că a vrut să folosească OnlyFans pentru a recâștiga controlul asupra imaginii sale, după ce ar fi fost forțată prin șantaj să publice o serie de fotografii nud cu ea în anul 2019.

Nu s-a confirmat dacă noile reguli au fost impuse în urma câștigului record făcut de Bella Thorne, dar aceasta s-a oferit să se întâlnească cu reprezentanții platformei pentru a discuta problema ridicată de femei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult