Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bacăul încearcă să își facă loc pe harta festivalurilor. ”Young island”, prima ediție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bacăul încearcă să își facă loc pe harta festivalurilor importante - cu Young Island. Evenimentul, aflat la prima ediţie, a început în forţă - cu multă voie bună şi dorinţă de distracţie.

Chiar dacă muzică a fost în prim-plan, nu a lipsit răsfăţul culinar. Relaxați, dornici de distracție și cu multe așteptări - astfel și-au făcut apariția tinerii la prima ediție a festivalului organizat pe insula de agrement din Bacău.

Printre artiștii care au urcat pe scenă s-a aflat Inna. Și, timp de oră, cei din public abia au avut răgaz să își tragă sufletul.

Spectator: "Am venit pentru că e primul meu festival și am venit să văd cum este.”

Ca la orice eveniment de profil, din peisaj nu lipsește mâncarea - pentru că nu puțini sunt spectatorii care vor să își potolească foamea după o repriză intensă de dans. Iar preparatele ispititoare vin la pachet cu băuturi pe măsură.

Citește și
Electric Castle
Începe Electric Castle 2021. Ce surprize au pregătit organizatorii

Alex Olteanu – organizator: "Am reușit să ne organizăm în doar o lună jumătate, record pentru acest tip de eveniment. Cred că toată populația din zona Moldovei aștepta acest tip de eveniment și și-l doreau cel puțin la fel de mult ca noi.”

Organizatorii speră ca festivalul, care se încheie duminică, să devină o tradiție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult