Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Aparițiile strălucitoare continuă pe covorul roșu de la Veneția. Cum a arătat Penelope Cruz la premiera „On The Fringe”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Actrița Julianne Moore, care prezidează ediția din acest an a Festivalului de film de la Veneţia, s-a întâlnit pe covorul roşu cu Penelope Cruz.

Apoi a participat la premiera filmului "Fiica Eternă", în care rolul principal este deţinut de excentrică actriţă Tilda Swinton, ce are deja în palmares mai multe premii la Veneția.

Actrița Tilda Swinton, premiată în urmă cu doi ani la Veneția cu Leul de Aur pentru întreaga carieră, și-a făcut apariția pe covorul pentru premieră filmului "Fiica Eternă" - unde interpretează un rol dublu.

"Fiica Eternă" este o poveste cu fantome, unde Swinton joacă atât rolul fiicei cât și al mamei, în drama extrem de profundă, despre confruntarea cu secrete de mult îngropate.

Tilda Swinton, actriță: „A fost remarcabil să mă gândesc cum să scot în evidență prăpastia dintre două generații, mamă și fiică. În condițiile în care eu am o fiică și știu că între noi comunicarea este profundă."

Citește și
Astra Film Festival Sibiu
Cinema pe apă, între morile de vânt, la Sibiu. Festivalul Astra Film a prezentat în avanpremieră două pelicule

La premiera filmului a fost prezentă și președinta juriului festivalului de la Veneția, Julianne Moore, care s-a întâlnit chiar pe covorul roșu cu actrița Penelope Cruz.

Penelope Cruz a venit de această dată pentru premieră filmului "On The Fringe" - o dramă socială, unde interpretează unul dintre rolurile principale, dar este în același timp și producător al peliculei.

Scenariul exploarează efectul pe care îl au probleme financiare asupra relațiilor personale, și a dramelor pe care acestea le pot prodce.

Premiera peliculei "Dead For a Dollar" - un thriller western - i-a adus pe covorul roșu de la Veneția pe Christoph Waltz și Willem Dafoe. Filmul este regizat Walter Hill, cineastul cunoscut pentru pasiunea lui pentru genul western, și care s-a întors pe scaunul regizoral după o pauză de 6 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult