Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andrei Ștefănescu, noi declarații de pe patul de spital, după ce a anunțat că are coronavirus

La finalul săptămânii trecute, după ce Marcel Pavel a dezvăluit că are coronavirus, mai multe vedete care au intrat în contact cu artistul au fost testate, iar unele au ieșit pozitive.

Potrivit informațiilor care au apărut în presă, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu au fost internați în spital, după ce au fost și ei infectați cu noul coronavirus, iar cântărețul a postat pe Facebook un mesaj video pe care ulterior l-a șters.

„Suntem la spital, dar suntem bine, suntem în stare bună. Vreau celor care mi-au scris, mii de mesaje am primit astăzi, să le spun că sunt bine și că abia aștept să ies”, spunea vineri artistul.

Apoi, peste weekend, Andrei Ștefănescu a făcut noi declarații la un post TV specializat în știri mondene, afirmând că se află de cinci zile în spital și că nu urmează niciun tratament, deoarece este asimptomatic.

„Am deja 5 zile în spital. Starea mea e una bună, sunt asimptomatic, nu am febră, mi se iau analizele ca să vadă dacă am sângele oxigenat. Sunt pe lista celor cu COVID, dar sunt asimptomatic și, câtă vreme sunt așa, nu iau medicamente, nu iau tratament. Sunt cazuri foarte grave aici, chiar la mine pe etaj. Nu este o simplă răceală, deși starea se poate degrada foarte ușor”, a spus Andrei Ștefănescu

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult