Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andreea Ibacka, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cât de bine arată soția lui Cabral

Andreea Ibacka și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii din vacanță. Vedeta a pozat sexy la plajă, iar complimentele nu au întârziat să apară.

Mămică, blogger și influencer, Andreea Ibacka este urmărită în mediul online pentru sfaturile sale de beauty, fashion, cooking sau parenting. Pe Instagram are peste 450.000 de followeri, care de abia așteaptă postările sale.

Andreea Ibacka și-a încântat fanii cu mai multe poze din vacanță: mai întâi și-a prezentat ținutele sale de vară chic și a păstrat ce e mai bun pentru la final.

 

 

Aceasta și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie întreg, cu broderie în zona decolteului. “Ești superbă!” - i-au scris admiratorii.

Soția lui Cabral a vorbit de curând despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică.

Citește și
brooke shields
Brooke Shields, de nerecunoscut la 55 de ani. Are un corp de invidiat. GALERIE FOTO

 

 

"Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului", a spus într-un interviu pentru protv.ro.

De asemenea, aceasta a mărturisit cum a fost pentru ei să treacă perioada de izolare cu cea mică.

"A fost un șoc inițial. Nimic nu te pregătește pentru o perioadă în care nu mai deschizi ușa casei nimănui, nu pleci nicăieri, ești 24/24 cu activități casnice. Ne-am concentrat nu pe filmări și ședințe foto cum făceam anterior, ci pe curățenie, mâncare. A fost foarte greu. Am stat tot timpul cu cea mică, cu Namiko, care avea un an și trei luni la începutul carantinei.Avem un copil tare insomniac. Se aruncă pe unde prinde, deci trebuie să fii non-stop în alertă, să nu pățească ceva, să nu se accidenteze".

 

VEZI VIDEO: Jena Frumes și Jasmine Sanders, blondele exotice care seamănă atât de mult încât nu le poți deosebi

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult