Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andreea Esca, Paula Herlo și Rareș Năstase, fotografii și amintiri de colecție din copilărie

Copilăria e povestea magică a fiecăruia dintre noi, iar trei dintre cele mai iubite vedete PRO TV o spun cu sufletul de câte ori au ocazia.

Într-uN interviu special protv.ro, Andreea Esca îşi aminteşte că: „Am fost un copil foarte iubit. Pe lângă faptul că eram răsfăţată cu multe cadouri, eram şi răsfăţată cu multă dragoste din partea părinţilor. Aveam şi păpuşi preferate: pe Andreea şi pe Nevena. Aveam şi o păpuşă - băiat pe care îl chema Doru. Păpuşa Andreea era mare cât mine. Şi îmi mai plăcea o păpuşă Bella, cu capul de porţelan. Umblam cu grijă cu ea, să nu îşi spargă capul, avea şi ea nişte ani pentru că fusese a mamei."

Energică și mereu cu ințiativă, Andreea de azi spune despre Andreea mica: “Eu eram cea care îi trăgea la toate prostiile pe verişori. Plecam pe stradă şi le ciocăneam în fereastra camerei unde ei îşi făceau lecţiile. Parcă o aud pe Buni cum îmi zicea să nu îi mai disturb, exact aşa se exprima, că îi disturb. Eu oricum tot timpul eram foarte activă, mereu eram afară, petreceam mult timp pe stradă, în aer liber.”

Într-o fotografie de colecție făcută alături de toată familia (prima poza n.r), prezentatoarea Știrilor PRO TV apare în mijlocul familiei, cea mai mică dintre toți cei fotografiați, dar incredibil de simpatică.

Paula Herlo, corespondentul de la “România, te iubesc”, își amintește că “în copilărie eram foarte veselă. Cântam mereu, mă jucam de dimineaţa până seara, nu conta dacă am sau nu am foarte multe, chiar eram foarte veselă. Aaa, şi mă băteam cu fratele meu, eram, bineînţeles, singurii fraţi din lume care făceau asta, haha.”

La fel ca Andreea Esca, Rareș Năstase își amintește că a fost un copil foarte iubit, care nu a simțit niciodată lipsurile familiei, desi acestea erau inerente perioadei comuniste: “Părinţii mei făceau eforturi uriaşe (…). Atunci nu îmi dădeam seama, dar acum chiar înţeleg. Ei ne-au făcut de foarte tineri şi nu aveau venituri foarte mari; în plus, am copilărit înainte de revoluţie, aşa că îţi dai seama că nu prea existau posibilităţi. Ei însă făceau totul să ne îndeplinească dorinţele.

PUTEȚI VEDEA MAI MULTE POZE DE COLECȚIE ÎN GALERIA FOTO

 PE PRO TV PLUS PUTEȚI URMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE "VIAȚA BATE VLOGUL"-SEZONUL 2

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult