Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andreea Esca, dezvăluiri la Rock FM: ”Era această legendă, cum că am un contract pe care l-am semnat, că sunt obligată ...”

Andreea Esca a povestit, joi, în emisiunea ”Morning Glory”, realizată de Răzvan Exarhu la Rock FM, cum a ajuns să prezinte Știrile de la ora 19.00 de la PRO TV cu tunsoarea sa, care a ajuns apoi celebră, alături de cea a lui Neti Sandu, bineînțeles.

Andreea Esca: ”Era această legendă, cum că am un contract pe care l-am semnat, că sunt obligată să fie acea coafură. Era o ... legendă. Pur și simplu așa s-a întâmplat. Eu aveam părul mult mai lung, am fost plecată - by the way, că vorbeam de CNN - am fost plecată în America și cineva de acolo la un moment dat, când m-am dus la un coafor, mi-a spus ... Eu îi spuneam la un moment dat că o să prezint știri în România când o să se deschidă Pro TV și așa mai departe. Și ea mi-a zis: Aa, păi, uite, eu cred că ar trebui atunci să vă tund cumva mai scurt, pentru că e mai mai serios, mai pentru știri, dacă o se prezentați știri. Și pur și simplu așa am ajuns eu cu acea coafură care ...”

Răzvan Exarhu: Aa, deci nu te-a tuns Sîrbu?

Andreea Esca: ”Absolut deloc, absolut deloc. De ce? El pe tine te-a ras în cap?”

Răzvan Exarhu: ”Da da da” (râde..)

Citește și
SimionJurnal
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

Andreea Esca: ”Mă, a avut mână bună.”

Răzvan Exarhu: ”Da. Nici nu m-a recunoscut după ce m-a tuns.”

Andreea Esca: ”Deci... nici asta nu e chiar foarte important, cred, coafura, dar da, ajută..”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult