Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anastasia Ursu, micuța poetă care a vrăjit juriul „Românii au talent”. Reacţia lui Florin Călinescu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anastasia Ursu, cel mai tânăr concurent de la „Românii au talent” i-a vrăjit pe jurați și i-a furat inima lui Florin Călinescu, după ce a recitat poezii.

Anastasia are patru ani și trei luni și a venit tocmai din Chișinău pentru a recita poezii. Ea i-a impresionat pe cei patru jurați, după ce a fost întrebată de Alexandra Dinu câte poezii știe.

„Știu foarte multe, dar pe canalul meu de YouTube am 800”, le-a dezvăluit cea mică juraților.

Interpretarea fetiței a făcut deliciul publicului și juriului. Anastasia a demonstrat că talentul și ambiția nu țin cont de vârstă.

Florin Călinescu a fost cucerit de la prima vedere de Anastasia, pe care l-a și complimentat.

Citește și
Rareș Trufea
Românii au Talent, sezonul 11. Cine este Rareş Trufea, concurentul cu al doilea Golden Buzz

„Florin, ce e? Te-ai emoționat de o poezie? Am văzut că ai pus capul jos. Ai știut că am să vin? Florin, ești foarte drăguț”, i-a spus cea mică juratului.

Anastasia nu a venit cu mâna goală și pe lângă interpretarea care a uimit și impresionat pe toată lumea, a aduss juriului și niște mici cadouri: desene făcute chiar de ea.

Când talentul este #unusiunu, iar spectacolul la dublu, zilele trec tot mai rapid, iar revederea cu cei mai simpatici prezentatori și jurați este tot mai așteptată.

Luni seară, de la 20.30, pe PRO TV, se vor afla pe scenă numai talente #unusiunu, care vor lăsa publicul cu sufletul la gură.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult