Modifica setarile cookie
Toate categoriile

AfterHills 2018, a doua seară. Oamenii au venit cu pălării cu leduri sau deghizaţi în unicorni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Muzica și tehnologia i-au unit pe cei peste 40 de mii de oameni prezenți la a doua seară a festivalului AfterHills, organizat la Iași.

Ritmurile electrizante, mișcările energice și ținutele inedite au fost ingredientele unei petreceri în aer liber greu de uitat. În plus, organizatorii le-au pus la dispoziție spectatorilor o aplicație cu ajutorul căreia fotografiile lor pot ajunge pe marile ecrane de lângă scenă.

Odată cu lăsarea întunericului, cei de la Dubioza Kolectiv au urcat pe scenă şi au dat startul distracţiei. Cu un scop bine stabilit, spectatorii s-au lăsat purtaţi de ritmurile electrizante şi s-au bucurat de atmosfera de festival.

În timp ce unii s-au străduit să iasă în evidenţă prin paşii de dans, câţiva petrecăreţi au vrut să se facă remarcaţi prin ţinute inedite. De pildă, acest tânăr a vrut să fie sigur că nu se va pierde în mulţime cu o pălărie cu leduri:

Greu de ignorat a fost şi această tânără îmbrăcată în unicorn.

Citește și
afterhills
Afterhills 2018. Mii de oameni în prima zi de festival. Un balon cu aer cald, atracția serii

Pentru că experienţa festivalului să fie una de neuitat, organizatorii au lansat o aplicaţie. Cei prezenţi se pot fotografia, apoi îşi pot vedea pozele pe ecranele mari de lângă scenă. Distracţia continuă şi sâmbătă în Iaşi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult