Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actrița Isabelle Huppert a prezentat ultimul ei film, proiectat la Berlinala 2024. ”Este o poveste despre singurătate”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Actriţa franceză Isabelle Huppert a atras atenția cinefililor luni seară, la festivalul de la Berlin, unde a fost proiectat în competiția oficială noul ei film, „A Traveler's Needs".

Este a treia colaborare a actriței franceze în vârstă de 70 de ani cu un regizor sud-coreean. La Berlin, își promovează noul film și actorul de origine română Sebastian Stan.

Isabelle Huppert a apărut pe covorul roșu alături de regizorul sud-coreean Hong Sang-soo și de colegele din distribuția peliculei „A Traveler's Needs". Filmul, realizat cu un buget infim, spune povestea unei franţuzoaice excentrice care e găsită pe o bancă dintr-un parc din Coreea de Sud, fără acte și fără bani. Ca să se întrețină, femeia predă limba franceză unor localnice, folosind o metodă neobișnuită.

Isabelle Huppert, actriță: „Este o poveste despre singurătate, despre încercarea de a trăi simplu și de a te conecta cu alți oameni. E un film care abordează subiecte importante. Asta mi-a plăcut la acest proiect”.

20 de pelicule proiectate la Berlin

Huppert care a mai colaborat cu Hong Sang-soo a declarat că apreciază stilul regizorului sud-coreean. Cineastul oferă actorilor scenariul doar cu puțin timp înainte de filmări, a dezvăluit actrița.

Citește și
cillian murphy
Berlinala 2024. Marele festival cinematografic european, deschis de un film irlandez și de starul Cillian Murphy

La Berlin a ajuns și starul de la Hollywood născut în România, Sebastian Stan. El promovează thrillerul psihologic „A Different Man”, unde joacă rolul unui actor aspirant care suferă de o boală care i-a desfigurat chipul. Stan a purtat o proteză facială prin New York pentru a intra în pielea personajului.

Sebastian Stan, actor și producător: „E o experiență care te face să fii recunoscător. Dar, mai mult decât atât, te face să fii mai conștient de sentimentele celor din jurul tău. Îți deschide ochii. Simt că nu suntem suficient de recunoscători pentru ce avem.”

20 de pelicule sunt proiectate în competiția festivalului de film de la Berlin. Mult râvnitul Urs de Aur va fi decernat pe 25 februarie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult