Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorul Gerard Depardieu, audiat într-o anchetă de viol și agresiune

Actorul Gérard Depardieu a fost audiat, marți, de poliție, într-o anchetă în care este acuzat de viol și agresiuni sexuale.

 

Potrivit unei surse din poliție citate de AFP, actorul a fost „ascultat într-o audiere liberă" şi nu a fost plasat sub supraveghere, informează Agerpres.

Gérard Depardieu este acuzat de viol şi agresiune sexuală de o actriţă. Plângerea împotriva lui Depardieu, în vârstă de 69 de ani, a fost depusă la sfârşitul lunii august. Faptele s-ar fi petrecut la domiciliul actorului, un imobil din centrul Parisului în zilele de 7 şi 13 august.

„Gérard Depardieu contestă absolut orice agresiune sau vil. Regret caracterul public al acestei proceduri care îi aduce un prejudiciu major lui Depardieu, a cărui nevinovăţie sunt convins că va fi recunoscută”, a declarat pentru AFP avocatul actorului, Hervé Temime.

Citește și
Gerard Depardieu
Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală. Reacția actorului

Plângerea depusă împotriva lui Depardieu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi în străinătate, intervine după mai multe dezvăluiri care au afectat numeroase personalităţi ale cinematografiei, impulsionate de scandalul care l-a vizat pe producătorul american Harvey Weinstein, în octombrie 2017

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult