Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actorii Channing Tatum și Zoe Kravitz s-au logodit. Cum au fost surprinși la petrecerea de Halloween a lui Kendall Jenner

Actorii Channing Tatum şi Zoe Kravitz s-au logodit, potrivit presei americane.

Actorul din "Magic Mike", în vârstă de 43 de ani, şi actriţa din "Batman”, în vârstă de 34 de ani, au o relaţie de doi ani, de când au lucrat împreună la un film.

Sâmbătă, Kravitz ar fi fost văzută purtând un inel de logodnă în timp ce cuplul a participat la petrecerea de Halloween organizată de Kendall Jenner.

Surse au confirmat pentru agenţiile de ştiri americane că cei doi se vor căsători.

Într-un interviu pentru GQ, în noiembrie anul trecut, Kravitz l-a descris pe Tatum ca fiind un "om minunat".

Cei doi s-au întâlnit după ce ea l-a distribuit pe Tatum în filmul ei de debut ca regizoare, thriller-ul "Pussy Island". În timpul filmărilor, ea l-a descris ca fiind "protectorul" ei şi "cu adevărat minunat şi dulce". Ea a adăugat: "Cred că dacă poţi face aşa ceva împreună, este un test bun. Şi am ieşit şi mai puternici".

Tatum a descris-o pe Zoe Kravitz ca fiind "perfecţionistă în cel mai bun mod posibil".

Kravitz, de asemenea cântăreaţă, este fiica legendei rock Lenny Kravitz şi a actriţei din "The Cosby Show", Lisa Bonet. Ea a divorţat de Karl Glusman după doi ani, în 2019.

Tatum a fost căsătorit anterior cu colega sa de scenă din "Step Up", Jenna Dewan, timp de zece ani. Cei doi au un copil împreună.

El s-a întâlnit cu cântăreaţa Jessie J, înainte de a începe relaţia cu Kravitz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult