Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Abonații HBO Max, nemulțumiți după ce mai multe producții românești au fost elimiante de pe platformă

HBO a eliminat zilele trecute mai multe producții românești de pe platforma HBO Max. Decizia companiei a indignat o parte dintre abonați, care și-au exprimat nemulțumirea pe pagina oficială de Facebook a HBO Max.

De pe platformă au dispărut sezonul al treilea al serialului „Umbre”, întregul serial „Ruxx” - cea mai nouă producţie de ficţiune românească și „Hackerville”. De asemenea, românii nu mai pot vedea nici reality-show-ul muzica „One True Singer”, pe care platforma a mizat la lansarea în România, potrivit Pagina de Media.

Vera Ion, scenarista “Ruxx”, a afirmat că a fost anunțată de decizie cu doar o zi înainte ca serialul să fie eliminat de pe HBO Max. Singura explicație a HBO pentru această decizie a fost că: „În procesul de fuziune dintre HBO Max și discovery+, evaluăm ambele platforme și conținutul acestora. O etapă a acestui proces implică și înlăturarea unor titluri din platformă”. Pe pagina de Facebook HBO Max mai mulți români s-au plâns că producțiile românești au fost eliminate de pe platformă. „Și totuși unde e explicația pentru eliminarea aproape în totalitate a producțiilor românești de pe HBO Max?”, a comentat o persoană. „Tot fără rușine ați eliminat și cele mai recente producții românești și europene...”, a scris un alt utilizator.

Iar comenatriile au continuat în aceeași notă: „Adică se pare că Umbre încurca rău platforma Discovery+, ce penibili ați devenit, mă întreb de ce naiba mai plătesc la digi pentru pachetul HBO Max!” „Sezonul 3 Umbre nu mai este disponibil pe platformă, aveți o explicație?” „Neinspirată alegere. Să vă așteptați la pierderi în abonamente.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult