Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A trecut de la haine largi la corsete și portjartier, pentru Vogue. Pictorialul a stârnit un val de reacții

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cântăreața americană Billie Eilish a doborât un nou record, de data asta nu pe plan muzical, ci pe Instagram.

Coperta revistei britanice Vogue, în care artista apare îmbrăcată într-un corset, a atins un milion de like-uri pe rețeaua socială în doar 6 minute.

Billie Eilish este însă cunoscută pentru hainele ei largi, așa că schimbarea de look a provocat un val de reacții și nu toate favorabile.

Una dintre cele mai apreciate tinere artiste la nivel mondial, Billie Eilish e celebră pentru stilul ei vestimentar. A apărut peste tot în treninguri, hanorace şi haine largi, chiar şi pe covorul roşu, la evenimente importante sau la interviuri. A provocat însă un val de reacţii de toate felurile pe reţelele sociale, după ce a apărut pe coperta revistei britanice Vogue purtând un corset.

Schimbarea i-a şocat pe mulţi, care nu au uitat ce spunea Billie într-o reclamă pentru o mare casă de modă: „Nu vreau ca lumea să ştie totul despre mine. De asta port haine mari şi largi.”

Ei bine, acum a trecut la un corset şi, în locul şuviţelor verzi este blondă. Aşa cum scria cineva pe Twitter, tânăra artistă a trecut rapid de la fiica cea rebelă la Marilyn Monroe. În interviuri mai vechi, artista spunea că îşi ura corpul când era mai tânără, iar hainele largi o scăpau de prejudecăţi.

În interviul oferit revistei Vogue, artista spune acum că, cităm, "e de preferat să fim ceea ce simţim că suntem altfel o să o luăm razna." Asta nu înseamnă că tânăra cântăreaţă a renunţat să vândă treninguri şi hanorace sub marca proprie şi nici că a început să vândă corsete pe site-ul personal.

Billie Eilish nu e singura vedetă de talie mondială a cărei ţinută dă naştere unor dezbateri aprige printre fani. Will Smith a postat această fotografie a sa pe reţelele sociale, cu mesajul "Sunt în cea mai slabă formă din viaţa mea". Cu toate astea, mulţi l-au aplaudat pe actor pentru curajul său.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult