Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început a doua ediție SURVIVOR România 2023. Show-ul continuă astăzi cu jocul de imunitate

A început cel mai așteptat show de divertisment! Survivor România a revenit, iar cei 24 de concurenți sunt deciși să scrie istorie pe plaja toridă din Republica Dominicană.

După prima noapte petrecută pe insula Războinicilor, Maria Lungu de la Războinici și-a dat seama că are unele probleme.

Dimineață, când s-a trezit, Războinica a observat că are fața umflată și a glumit, afirmând că a fost bătută în somn de colegi. Totul a fost însă cauzat de soarele foarte puternic care a ars-o pe față în prima ei zi la Survivor România 2023.

Nici conflictele nu au stat departe de Războinici. Cea care a fost ținta atacurilor colegilor ei a fost Maria Lungu, pe motiv că are un stil foarte agresiv de a vorbi. Mai mult decât atât, colegii i-au reproșat blondei că deja s-au format două tabere: ea, Maria Lungu, o tabără, iar ceilalți 11 Războinici o altă tabără.

Nici în tabăra Faimoșilor nu e pace. Contrar tuturor așteptărilor, Gheboasă s-a izolat de colegii lui și a spus că nu se regăsește deloc în Republica Dominicană.

Citește și
survivor
Prima ediție SURVIVOR România a fost lider absolut de audiență! Show-ul continuă astăzi cu jocul de imunitate

Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate

După ce Faimoșii au sosit pe calea apei, iar Războinicii pe cea a aerului, Daniel Pavel le-a dat tuturor ocazia să se prezinte și să le spună celor de acasă câteva lucruri despre ei. Primul drum spre Insule nu a părut să-i sperie, ba dimpotrivă, le-a adus energia necesară pentru a se apuca de treabă în locul ce le va fi casă în următoarea perioadă de timp.

Însă, ce cu siguranță le-a adus primele provocări a fost lupta din jocul de deschidere! În ciuda scorului final de 10 la 3 pentru Războinici, Faimoșii au demonstrat multă dârzenie și au luptat până în ultima clipă pentru fiecare punct.

Aventura continuă, la PRO TV, de la 20:30. Faimoșii și Războinicii se vor întâlni astăzi în jocul pentru imunitate. Cele două echipe vor da tot ce au mai bun cu un singur gând: să nu se vadă nevoiți să-și piardă unul dintre membrii echipei.

Cine va câștiga totemul de Imunitate și va avea parte de un Consiliu fără emoții? Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a doua ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult